Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Produkter

Jobannoncer

Basisannonce

995,-

Basisannoncer dækker alle dine grundlæggende behov for annoncering. Din annonce vises med logo både i resultatlisten og på selve annoncen, og udsendes direkte med e-mail til relevante jobsøgere.

Klik på billede for at vise i stor

Profilannonce

2995,-

Profilannoncer sikrer at din annonce får en masse opmærksomhed.

 • Annoncen vises før basisannoncer
 • Annoncen vises i fremhævet form både i resultatlisten og når den sende med e-mail til jobsøgerne.
 • 3 måneders gratis genindrykningsgaranti såfremt du ikke har fundet den rette kandidat.

Klik på billede for at vise i stor

Ekstra synlighed & Branding

Forsideprofilering (1 uge)

2995,-

1 uges Forsideprofilering er for dig, der ønsker at eksponere din jobannonce maksimalt. Annoncen vises med kæmpe billede eller video, i rotation på forsiden af Jobview. Du kan enten give os det materiale du ønsker at vi sætter ind på pladsen, eller vi kan lave det for dig uden beregning. Hvis der benyttes en video kan den afspille fra annoncen.

Klik på billede for at vise i stor

Virksomhedsprofilering

4995,-

Virksomhedsprofilering er til jer der ønsker at jeres brand bliver en tydelig del af jeres rekruttering. Virksomhedsprofilering købes for 6 måneder af gangen og giver jer følgende:

 • Jeres firmaprofil og jobannoncer bliver tilpasset med billeder, video og farver så den matcher jeres grafiske identitet.
 • Jeres firmalogo vises i rotation på Jobviews forside så længe i har aktive annoncer.
 • Tilføjes der video til jeres jobannoncer vil disse kunne afspilles både fra selve jobannoncen og direkte fra resultatlisten.

Klik på billede for at vise i stor

Rekruttering & Services

Indrykning af jobannoncer er en effektiv måde at finde arbejdskraft. Men nogle gange skal der mere til når der skal ansættes, screenes og holdes styr på indkommende ansøgninger. Jobview tilbyder dig en række services og tekniske muligheder som kan hjælpe dig med at spare tid og penge.

E-rekrutteringssystem

Gratis

Når du indrykker en annonce skal du bare logge ind, for at får adgang til vores online e-rekrutteringssystem. Med vores system kan du se hvor mange gange dine annoncer er blevet vist, se gemte CV'er og administrere indkommende jobansøgninger. Du kan lave noter til hver enkelt ansøger og oprette e-mail skabeloner. Det er helt gratis og frivilligt at bruge.

Klik på billede for at vise i stor

CV database

Gratis

Vores CV-database vokser dag for dag. Du kan helt gratis gå ind og søge på CV'er ved blot at skrive hvad du søger efter i vores søgefelt øverst på siden. Du kan gemme kandidater ved at klikke på favoritstjerenen ved deres navn, for lettere at finde dem igen. Søgningen er gratis, men hvis du vil have adgang til en jobsøgers kontaktinformationer kræver det at du køber og bruger CV-kontakter.

Klik på billede for at vise i stor

CV-Kontakt (5 stk.)

995,-

Du kan frit søge i vores CV-database og læse om de forskellige kandidater. Finder du en interessant kandidat, kan du med et enkelt klik købe dig adgang til kandidatens kontaktinformation. Afhængig af hvilke informationer jobsøgeren har skrevet kan du enten kontakte dem direkte per mail eller telfon, eller benytte vores interne beskedsystem. Du har også mulighed for at invitere til en videosamtale eller chat.

Klik på billede for at vise i stor

Videointerview (3 stk.)

995,-

En anden spændende mulighed på Jobview er, at du kan lave online interview med kandidater. Det kan bruges som screeningssamtaler, hvor man ser hinanden an, eller som egentlige jobsamtaler ? fx ved international rekruttering.Kort sagt kan begge parter spare tid og resurser, og vi har gjort det helt enkelt at anvende. Det kræver kun at i begge har webcam og en mikrofon og at du har adgang til jobsøgerens kontaktinformation (Se CV-kontakt).

Klik på billede for at vise i stor

Firmaskanning (6 mdr.)

kun ved Premiumpakke

Firmaskanning betyder at vi skanner jeres virksomhed for de annoncer i lægger på jeres hjemmeside. Derefter indsætter vi dem på Jobview, uden yderligere beregning. Firmaskanning er en del af vores Præmiumpakke.

Klik på billede for at vise i stor

Produktpakker

Basis
4995,-
Jobannoncer
Basisannonce3 stk
Profilannonce1 stk
Ekstra synlighed & Branding
Forsideprofilering af job (1 uge)0 stk
Virksomhedsprofileringnej
Rekruttering & Services
CV-Kontakt10 stk
Videointerview0 time(r)
Firmascanningnej
Basispakken indeholder alle nødvendige værktøjer en mindre virksomhed har brug for til rekruttering af nye medarbejdere. Ydermere følger smagsprøver på alle vores unikke produkter som eksempelvis online jobsamtale.

Pakken kan skræddersys med tilkøbsprodukter eller opgraderes efter behov.
Plus
9995,-
Jobannoncer
Basisannonce5 stk
Profilannonce5 stk
Ekstra synlighed & Branding
Forsideprofilering af job (1 uge)1 stk
Virksomhedsprofileringja
Rekruttering & Services
CV-Kontakt25 stk
Videointerview10 time(r)
Firmascanningnej
Pluspakken henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder med behov for løbende annoncering og rekruttering af medarbejdere.

Pakken inkluderer en pallette af hele vores produktsortiment og kan tilpasses præcist til virksomhedens behov med tilkøb af enkeltprodukter.
Premium
24995,-
Jobannoncer
BasisannonceFri
Profilannonce10 stk
Ekstra synlighed & Branding
Forsideprofilering af job (1 uge)5 stk
Virksomhedsprofileringja
Rekruttering & Services
CV-Kontakt75 stk
VideointerviewFri time(r)
Firmascanningja
Denne pakke henvender sig til store virksomheder eller institutioner som har et stort årligt rekrutteringsbehov.

Inkluderet i pakken er også automatisk indrykning og opdatering af nye jobopslag via scanning af virksomhedens hjemmeside.
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
 • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
 • Søg job på kortet via Google Maps
 • Optag eller link til Video CV
 • Online jobsamtaler via webcam
 • Se job i nærheden med Job App