Jobviews job app giver dig nem og hurtig jobsøgning, når du er på farten

  • Søg i over 10.000 ledige stillinger
  • Se ledige job i nærheden af dig og søg via kort
  • ’Match’ aktuelle job med dit CV med et enkelt klik
  • Læs online henvendelser fra arbejdsgivere
  • Se hvor mange gange dit CV er blevet vist
  • Gem favoritjob og synkronisér med din profil på Jobview

 

SpaceDownload fra Android Market spaceSpaceDownload fra Appstore

 

 

Se job i nærheden af dig og søg på kort. Som udgangspunkt vises job i nærheden af dig på baggrund af din aktuelle placering.

For at søge job i andre geografiske områder kan du blot, flytte udvide eller zoome kortet, alt efter hvor du søger og klikke på "Opdatér søgning".

Du kan målrette din søgning ved at skrive en fritekst i søgefeltet, eksempelvis jobtitel, jobtype, funktion, kvalifikationer mv.. Du kan også klikke på kategori-knappen i toppen af søgefeltet og vælge en kategori.

Dine tidligere søgninger gemmes i iPhonens hukommelse, således at du kan genbruge tidligere søgninger ved at klikke på pilen til højre for søgefeltet.

Dine søgninger vises som pinde på kortet og du kan åbne det enkelte job for at læse en kort beskrivelse samt yderligere link til fuld jobbeskrivelse ved at klikke på den blå pil i højre side af jobtitlen.

Der vises 25 job af gangen. For at se de næste 25 job, kan du klikke på pilen til højre eller venstre for henholdsvis at se de næste eller forrige 25 job på listen.

Se job i nærheden af dig på kort

   

 

 

 

 

Du kan skifte mellem at se søgeresultatet på kort eller som en liste ved at klikke på henholdvis "Vis Liste" og "Vis Kort" i resultatbaren under søgefeltet.

Klik på jobbet for at åbne en kort beskrivelse med link til fuld jobbeskrivelse.

Vis liste med søgeresultat
   

 

 

 

 

 

 

 

Når du har klikket på et job fra listen vises en kort beskrivelse med jobtitel, virksomhed, dato for publicering, firmalogo samt link til fuld jobbeskrivelse i web-format.

Herfra har du mulighed for at at gemme jobbet i din favoriliste ved at klikke på favoritikonet i topbaren. du kan også dele jobbet på facebook eller sende det til en ven.

Kort jobbeskrivelse
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikker du på "Link til fuld jobbeskrivelse", kan du læse den fulde jobbeskrivelse i web-format via virksomhedens hjemmeside.

Gemte job i favoritter
   

 

 

 

 

 

 

 

Du kan se en oversigt over dine gemte job i menuen "Gemte" samt synkronisere gemte job på din iPhone med din brugerkonto på www.jobview.dk ved at klikke på baren"Synkronisér dine gemte job med jobview.dk" i toppen af listen.

Derved hentes de favoritter, du har gemt i din brugerkonto på jobview.dk ind på din iPhone og omvendt, således at du har en synkroniseret liste begge steder.

Ønsker du at slette et gemt job, klikker du blot på "favoritikonet" der skifter til grå. Når du forlader menuen "Gemte" skal du bekræfte eventuelle sletninger af favoritjob.

Gemte job i favoritter
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan matche dit CV med nye job ved et enkelt klik på menuen "Match". Dette forudsætter, at du har oprettet et CV på www.jobview.dk

Match CV med job
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Log ind på din konto via menuen "Konto".

Eller opret en konto med din e-mail og password, hvis du ikke allerede har en brugerkonto.

Har du glemt din adgangskode, kan du få det tilsendt til din e-mail.

Login
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du har logget ind har du mulighed for at se dine brugerinformationer med din e-mail, kort profilbeskrivelse samt visningsstatistikker for dit CV.

 

Brugerinformation
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan fra din brugerkonto læse beskeder fra Jobview eller henvendelser fra arbejdsgivere i din indboks.

Beskeder


Følg os på: