Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Få svar og sparing på Jobviews Forum


af Ali E. Cevik, Jobview - 21/12/2010


Få svar og sparing på Jobviews Forum


Hvis du er usikker på, om du griber jobsøgningen rigtigt an, eller hvis du har fundet en interessant artikel, du vil dele, danner Jobviews forum platform for interaktion med andre brugere og Jobviews medarbejdere.

Du har mulighed for at få sparring og svar på dine spørgsmål via Jobviews Forum. Her kan du også få feedback på dit CV fra andre brugere ligesom du kan få svar på dine spørgsmål fra brugerne såvel som supporten fra Jobview. Ligeledes kan du selv oprette en tråd og debattere emner, der har relevans for dig og andre med samme interesse.Del denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App