Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Hold dig opdateret med iGoogle eller RSS


af Ali E. Cevik, Jobview - 21/12/2010


Hold dig opdateret med iGoogle eller RSS


Læg dine favoritsøgninger ind på din iGoogle eller via RSS til Outlook eller din Internet browser og se de nyeste stillingsopslag så snart de bliver lagt op på vores side.

Efter at have foretaget en søgning kan du fra toppen af resultatlisten klikke på ikonet iGoogle for at tilføje søgningen i din iGoogle, hvorefter du kan holde dig opdateret med nye søgeresultater hver gang du går ind på din iGoogle.

Ligeledes kan du klikke på ikonet RSS for at blive opdateret med nye resultater, der matcher dine søgekriterier. Dette kan du gøre via en RSS feed til din Outlook eller din Internet browser. Bemærk venligst at Chrome ikke understøtter RSS feed.Del denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App