Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Jobview lancerer app til iPhone


af Jens Dahlstrøm Iversen, Jobview - 28/02/2011


Jobview lancerer app til iPhone


Med job app kan du for første gang i Danmark søge i alle nettets job via kort direkte på din mobil. Dermed er det muligt at holde sig opdateret med jobmarkedets nyeste tilbud lige meget hvor man er.

App'en er designet til at være intuitiv at bruge. Det er let at pege, zoome og navigere på kortet, som man kender det fra Jobview.dk, og dette kan naturligvis kombineres med fritekstsøgninger. Ønsker man hurtigt at finde relevante job, kan man desuden lade app'en matche nettets opslag med sit CV. Når man har fundet et interessant job, kan man med et enkelt klik synkronisere det til sin profil på Jobview.dk og skrive sin ansøgning hjemmefra.

Med mere end 11.000 jobopslag direkte på mobilen er det muligt at holde sig fuldt opdateret og være først til at opdage de nyeste jobtilbud! Den gratis app kan findes ved at søge på "Jobview" i iThunes. En version til Android er på vej til lancering i slutningen af marts.Læs mere: http://www.jobview.dk/appDel denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App