Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Lad Jobagenten finde relevante job og sende dem til din mail


af Jens Dahlstrøm Iversen, Jobview - 07/01/2011


Med jobagenten kan du være den første til at opdage nye jobåbninger, uden at skulle bruge din tid på søgemaskiner.

Jobagenten er designet til at finde relevante job baseret på enten dit CV eller dine tidligere søgninger. Dermed sorteres alle de nye job der kommer på Jobview.dk efter dine kriterier, og de relevante resultater sendes til din mail. Du vil således altid være opdateret med hvad der rører sig på den del af arbejdsmarkedet, der vedrører dig.

Jobagenten finder du, når du er logget ind, i en boks på ”Min Side”. Det eneste du skal gøre er at vælge, om Jobagenten skal basere sin søgning på dit CV eller på dine tidligere søgninger. Du bestemmer selv hvor tit du vil modtage listen med nye jobmuligheder. Søger du job her og nu, kan du blive opdateret dagligt. Hvis du derimod allerede har et arbejde, men alligevel gerne vil holde øje med hvad der rører sig, er en ugentlig mail måske mere relevant.Del denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App