Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Lav din egen personlige handlingsplan


af Ali E. Cevik, Jobview - 21/12/2010


En personlig udviklings- og handlingsplan kan bruges til at udstikke retningen for hvad du gerne vil opnå med din jobsøgning. Det kan hjælpe dig med at afklare hvilke job, der passer bedst til dig.

Nedenstående er en praktisk værktøjsbaseret guide til, hvordan du kan lave en personlig udviklings- og handlingsplan. Med udgangspunkt i din nuværende situation laver du en personlig udviklings- og handlingsplan for de kommende 6 måneder. Tag udgangspunkt i din aktuelle situation og vælg et eller evt. flere jobmål, som du vil arbejde for at nå. Hvis du allerede har et job, så planlæg hvordan du vil fastholde og udvikle det. Hvis jobbet er midlertidigt, så arbejd på at fastholde/forlænge det. Målet skal være attraktivt men samtidigt realistisk.

Find frem til det job der passer dig bedst via en SWOT analyse
Du kan bruge SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) modellen som udgangspunkt for dit arbejde. Modellen bruges typisk på organisationsniveau, men den kan også bruges på enkeltpersoner. Lav en SWOT der konkret forholder sig til et defineret jobmål - hvis man har flere jobmål da laver man en SWOT pr. jobønske/-mulighed

Det er vigtigt at der bliver sammenhæng mellem dit jobmål og dine styrker, muligheder, svagheder og trusler, således som det er vist i linket.

Læs mere: http://www.jobview.dk/articles/handlingsplan.htmlDel denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App