Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Lav et Video CV


af Ali E. Cevik, Jobview - 22/12/2010


Lav et Video CV


Du kan supplere dit klassiske CV med en video-præsentation. Du har mulighed for at optage det direkte via dit webcam på Jobview.dk, du kan uploade en video du allerede har på din PC eller du kan linke til en video på Youtube.

Med et Video CV som supplement til det traditionelle CV, kan du markedsføre dig selv på en ny måde overfor potentielle arbejdsgivere. En video-præsentation kan være første skridt til at nedbryde nogle af arbejdsmarkedets barrierer ved at give virksomheden et godt førstehåndsindtryk.

Du kan optage, afspille og teste indtil du er tilfreds med resultatet. Når du er færdig med optagelsen vælger du selv om du vil lade din video være offentlig eller skjult. Vælger du at lade din video-præsentation være skjult, har du stadig mulighed for at vedhæfte det til din online ansøgning.

Se vores "Guide til dit video CV"

Se "online eksempler på Video-CV'er"Del denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App