Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Personlig branding med Video-CV


af Christian Marcussen, Jobview - 13/05/2011Hør hvad eksperterne mener om personlig branding og se et eksempel på "det gode video-CV"

Den 26/4 holdt vi et arrangement på Syddansk Universitet i Odense, hvor Bo Kampmann Walther, lektor fra medievidenskab og Per Jepsen, seniorkonsulent ved Mercuri Urval, fortalte hvilken rolle personlig branding spiller ift. jobsøgning og hvad et video-CV kan gøre i denne sammenhæng.

Først inviterede vi Bo Kampmann til en teoretisk diskussion om de bredere aspekter af brugen af sociale medier ift. jobsøgning og herunder personlig branding via video-CV. Vi søgte at få teoretikerens bud på hvilke overvejelser man bør gøre sig, før man går i gang med sit video-CV. Dette ledte til et spændende oplæg, der blandt andet omhandlede hvad det så egentlig er man viser frem - sit reelle jeg eller et ideal-jeg?

Se uddrag af det spændende oplæg her:

"Bo Kampmann Walther om personlig branding"


Herefter spurgte vi Per Jepsen, hvordan et rekrutteringsbureau ser på brugen af video-CV. Hør ham fortælle om grundene til at bruge et sådant værktøj, som kan hjælpe kandidaten, der måske på papiret ser svag ud, frem til jobsamtalen.

Se Pers informative oplæg her:

"Sådan træder du frem i køen"


Der blev også optaget video-CV'er på dagen. Find inspiration til dit eget ved at se hvordan et video-CV kan se ud:

"Video-CV, Viktoria"Del denne artikel
Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App