Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger
Jobview - Tips og Ticks til jobsøgere

Tips & Tricks


Vi har fået et nyt forum for jobsøgere og du har allerede en bruger!

Når du logger ind på Jobview, logger du også automatisk ind på vores forum. Her kan du dele erfaringer med andre jobsøgere, give eller modtage feedback på en jobansøgning og meget andet. Ordet er dit.


Få relevante job på iGoogle eller RSS

Det er helt enkelt: Når du har lavet en søgning vil du kunne se to ikoner ovenover resultaterne. Hvis en søgning har givet dig nogle gode resultater, kan du fx klikke på iGoogle ikonet. For fremtiden vil du få nye job, der matcher dine søgekriterier, direkte ind på din iGoogle forside.


Hurtig søgning med "favoritsøgninger"

Du kan gemme de søgekriterier du ofte bruger ved at klikke på favoritstjernen i venstre side af søgefeltet. Herefter vil du fremover kunne gentage favoritsøgninger ved at klikke på stjernen igen. På den måde kan du slippe for at indtaste de samme søgekriterier hver gang du besøger siden.


Bliv fundet - og få en bedre Jobagent

Husk at skrive nogle relevante nøgleord i din profil. Det vil forbedre dine jobagent og gøre det nemmere for virksomheder at finde dig.


Brug Jobview og bliv set først

Når virksomheder søger kandidater, er det de jobsøgere der aktivt bruger siden der listes højst i søgeresultaterne (og som passer på søgekriterierne naturligvis).


Gem dine "favoritjob".

Du kan bogmærke interessante job ved at klikke på den lille grå stjerne i søgeresultatet. Bogmærkede job gemmes under ”Min Side” og hjælper dig med nemt at finde frem til de job du er interesseret i.


Jobagent baseret på søgekriterier

Du kan lave en jobagent baseret på konkrete søgekriterier som du synes giver gode søgeresultater. Det gør du ved at klikke på stjernen til venstre i søgefeltet efter du har foretaget en god søgning. Herefter klikker du på ”Tilføj til favorit og jobagent”.


Lav et Video-CV og bliv set!

Du kan tilføje et Video-CV til din profil og dermed give et mere personligt indtryk af dig selv – det er helt gratis. Du kan enten uploade en allerede eksisterende video eller optage en direkte via webcam. Du kan lave lige så mange forsøg du vil, og videoen bliver kun tilgængelig når du aktivt vælger at gemme den.


Hold øje med dine statistikker

Fra ”Min Side” kan du se statistikker for hvor mange gange din profil er blevet vist, hvor mange gange dit Video-CV er afspillet samt hvor mange gange arbejdsgivere har købt sig adgang til dine kontaktinformationer.


Brug vores intelligente søgebar til effektiv søgning

Når du indtaster søgeord i vores søgefelt er du ikke begrænset til blot stillingsbetegnelser og geografi. Du kan også indtaste kvalifikationer, arbejdsopgaver, jobtype (fx deltid el. praktik) eller en kombination af det hele. På den måde kan du optimere dine søgekriterier så de matcher lige det job du er efter. Du kan endda se hvor mange resultater en søgning vil giver allerede inden du søger.


Er annoncen udløbet?

Hvis en jobannonce er udløbet eller melder fejl, kan du nu give os besked ved at klikke på "Udløbet/fejl?" knappen. Så vil vi straks fjerne den, og du hjælper os med i fremtiden at undgå udløbet annoncer.


Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App