Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger
EffektivRekruttering er en professionel rekrutteringsvirksomhed, med årelang erfaring inden for headhunting af Executives, Ledere og Specialister. EffektivRekruttering sætter en ære i at løse rekrutteringsopgaverne effektivt og professionelt. Dette er vi anerkendt for, hos kandidater, hos kunder og samarbejdspartnere.

 

Vi medvirker ved rekruttering på tværs af organisationer og brancher i både indland og udland.

 

Vi arbejder målrettet med både search og selection, og har med et stort antal velgennemførte forløb kontakt til et unikt kandidatfelt – på alle organisatoriske niveauer.

 

Vi anvender udelukkende testværktøjer, der kan måle sig med det absolut bedste på markedet. Vi er certificeret hos Kjerulf og Partnere og sammen med dem bruger vi vores brede baggrund og vores lange erfaring - det er din sikkerhed for et vellykket forløb.

 

”Vi siger hvad vi gør – og gør hvad vi siger”

 

Jobview har 3 job fra Effektiv Rekruttering:

24/04/2017 Project Sales Manager - Asia
11/04/2017 IT-konsulent med speciale i MS infrastruktur
06/04/2017 Salgs- og Projektleder

Jobview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App