Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

UnikRecruitment


Fundamentet for et fortroligt og professionelt samarbejde baseres på en mangeårig erfaring med et stort antal rekrutteringer – på alle organisatoriske niveauer. Et meget værdifuldt personligt erhvervsmæssigt netværk og relationer til nøgleprofiler i ledende stillinger baner vejen for en hel særlig kontakt til attraktive kandidater, der som oftest ikke aktuelt er i søgeproces.
Et velafprøvet ”ude fra og ind” set-up, klare aftaler om gennemførelse af det konkrete forløb samt en gennemsigtig honorarmodel fremstår som væsentlige kvalitetspunkter i samarbejdet med UnikRecruitment.

Vi har pt. ingen jobs fra UnikRecruitment.

Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App