Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Modstrøm Danmark


Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi lægger vægt på at vejlede vores kunder i en grøn retning. Derfor lytter vi og gør alt for at involvere dem i at spare mest muligt på elregningen - til gavn for forbrug og klima. Det skaber en god fornemmelse at arbejde et sted, der tager sine kunder alvorligt.

Gode karrieremuligheder
Vi er en mangfoldig virksomhed med flad struktur og højt til loftet, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig lynhurtigt - både fagligt og personligt. Arbejder du ihærdigt, konkurrence- og teamorienteret og går 'den ekstra mil', bliver du belønnet med ansvar og indflydelse. Et større ansvar behøver ikke tilskrives alder eller anciennitet. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, så vi søger ofte nye kolleger i hele huset. Dine muligheder for at gøre karriere er derfor virkelig gode.

Vi har pt. ingen jobs fra Modstrøm Danmark.

Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App